Pelletkachel prijzen

Hieronder vindt u één kort maar nuttig overzicht van de prijzen van onze pelletkachels.

Italfuoco

De Italfuoco is een scherp geprijsde pelletkachel met krachtige prestaties. De prijs kwaliteit verhouding van deze Italiaanse vuur topper is grootst. De prijs van deze pelletkachel ligt dan ook op een mooi bedrag van € 1195,00.

Pelletkachel Kwaliteit
Door de degelijk gebouwde warmtewisselaar en de gietijzeren vuurpot, zult u nog lang kunnen genieten van dit Italiaans vuur (Italfuoco). De Italfuoco is door zijn scherpe pelletkachel prijs het gehele jaar de pelletkachel aanbieding van de week.

Milano

Op zoek naar een strak vormgegeven design pelletkachel uit Italië?. Dan is de Milano pelletkachel een goede keuze voor u. Door zijn grootte ruit zijn de vlammen goed zichtbaar en straalt de pelletkachel als een houtkachel. De kachel is standaard uitgerust met een afstandsbediening en kan middels een tijdprogramma in en uit geschakeld worden. Dit brengt optimale pelletkachel comfort, sfeer en behaaglijke warmte. En door zijn compacte en moderne Italiaans design, zeker een verrijking voor uw interieur. Ook deze pelletkachel bieden specialisten aan voor het vriendelijke bedrag van € 1499,00.

Italfuoco Julia

De Julia is een modern gestylde pelletkachel welke van alle opties is voorzien. Door zijn rondingen en compacte afmeting is dit een prachtig pelletkachel model voor de kleinere ruimtes. Tot slot wordt deze kachel aangeboden voor de prijs van €995,- inclusief btw.

Als optie kan de Julia uitgerust worden met een Wi-Fi kit. Hiermee wordt het mogelijk om de kachel te bedienen op afstand. Met een eenvoudig te bedienen app. kan de kachel uitgelezen en bedient worden via uw smart phone. Dit kan overal als u maar toegang tot internet heeft.