Pelletkachel prijzen

Hieronder vindt u een kort overzicht van de prijzen van onze pelletkachels.

Italfuoco

Pelletkachel prijzen

De Italfuoco is een scherp geprijsde pelletkachel met krachtige prestaties. De prijs-kwaliteitverhouding van deze Italiaanse vuur topper is groots. De prijs van deze pelletkachel ligt dan ook op een mooi bedrag van € 1295,00.

Pelletkachel kwaliteit

Door de degelijk gebouwde warmtewisselaar en de gietijzeren vuurpot, zult u nog lang kunnen genieten van dit Italiaanse vuur (Italfuoco). De Italfuoco is door zijn scherpe pelletkachel prijs het gehele jaar de pelletkachel aanbieding van de week.

 

Milano 

Pelletkachel design en comfort uit Italië

Op zoek naar een strak vormgegeven design pelletkachel uit Italië? Dan is de Milano pelletkachel een goede keuze voor u. Door zijn grote ruit zijn de vlammen goed zichtbaar en straalt de pelletkachel als een houtkachel. De kachel is standaard uitgerust met een afstandsbediening en kan door middel van een tijdprogramma in- en uitgeschakeld worden. Dit brengt optimaal pelletkachel comfortsfeer en behaaglijke warmte. En door zijn compacte en moderne italiaanse design, zeker een verrijking voor uw interieur. Ook deze pelletkachel bieden wij aan voor het vriendelijke bedrag van € 1499,00.

 

Italfuoco Julia 

Compacte pelletkachel

De Julia is een modern gestylde pelletkachel die van alle opties is voorzien. Door zijn rondingen en compacte afmeting is dit een prachtig pelletkachel model voor de kleinere ruimtes. Deze kachel wordt aangeboden voor de prijs van €995,- inclusief btw 

Als optie kan de Julia uitgerust worden met een Wi-Fi kit. Hiermee is het mogelijk om de kachel eenvoudig op afstand te bedienen en uit te lezen via uw smartphone. Dit kan overal, mits u toegang tot internet heeft.