Houtpellets - Krone Gold

Beschrijving

Houtpellets van Krone

De Krone houtpellet wordt door Artel gebruikt tijdens de ontwerp en test fase. Ook worden alle certificeringen en vermogens bepaalt met de Krone pellet. Wilt u het optimale uit uw Artel pelletkachel halen gebruik dan Krone houtpellets. 

Pellet Levertijd

72 zakken á 15 kg inclusief transport binnen Nederland, met uitzondering van de Wadden eilanden. Op werkdagen geldt voor 15:00 uur besteld betekend de volgende dag voor 17:00 uur geleverd.  

Keurmerken

De RR Trading hout pellets zijn voorzien van de keurmerken FSC en EN plusA1. FSC Keurmerk staat garant dat de bomen afkomstig zijn uit bossen welke op een verantwoordelijke manier worden beheerd. Dit wordt steeds belangrijker omdat de maatschappelijke discussie meer aandacht krijgt of pellets wel zo goed zijn voor het milieu. Dit jaar is de consumentenbond van plan om een vergelijkende test uit te voeren. Pellets met FSC keurmerk zullen zeker beter scoren door de garantie dat de bossen op een verantwoorde methode beheerd worden.

EN Plus A1

Kwaliteitsnorm EN PlusA1 is de kwaliteit voor gebruik in pelletketels en pelletkachels voor particulier gebruik. Deze hebben de strengste waarden, welke voornamelijk zijn ontleend aan de DIN-Plus norm .

Energie waarde

De pelletkorrels zijn 6mm en de energiewaarde is 4.8 kW per uur per kg. De korrel is licht van kleur en stof arm. 

Beter voor uw pelletkachel

Licht gekleurde pellets duidt op geen hardhout. Hardhout bevat meer zouten en vormen meer chloorgas tijdens de verbranding. Chloorgas zorgt ervoor dat uw kachel langzaam verteert. Een licht gekleurde pellet is dus beter voor uw kachel - branderbak en branderkamer. In dit geval zijn de goedkope, donkere pellets duurkoop op de langere termijn.

  Meer informatie over houtpelletkwaliteit

 

Beschikbaarheid: op voorraad
€ 379,00
Gratis verzending
Offerte op maat
Veilig betalen
Specificaties
RefrigerantN/B
Koelleiding - GasN/B
Koelleiding - VloeistofN/B
COP 7°C/85% - 30/35°CN/B
HybrideN/B
Back-up heater optioneelN/B
Afmeting80 x 100 x 180 cm
Energie labelEN Plus A1
Vermogen5 kW / uur
Gewicht1080 kg
Gerelateerde producten